H-Masks1-01

VISIE

-
Laat diegenen die de wereld in beweging willen zetten, eerst zelf in actie komen.

Socrates

Visie
  • Movimento dell’Arte brengt mensen samen
  • die geloven dat het anders kan en
  • stelt zich als doel om samen en organisch in beweging te komen en
  • een duurzame verandering te stimuleren.

MENSEN in beweging

Movimento dell’Arte zet de mens, het contact tussen mensen en respect voor elke mens centraal. Wij bieden een menselijk tegengewicht voor de heersende economische en pedagogische visie.

SAMEN in beweging

Elke groep mensen heeft het potentieel om meer te zijn dan de som van zijn individuen. Een beweging, een ontwikkeling, een creatie, kortom innovatie, ontstaat zelden vanuit één persoon, veel vaker vanuit het contact tussen verschillende mensen.

ORGANISCH bewegen

Alles, elke mens, elk proces en elke verandering groeit en bloeit volgens zijn eigen natuurlijke tijd. Bij Movimento dell’Arte hebben we respect voor deze tijd, niets wordt overhaast, niets geforceerd.

DUURZAAM bewegen

Verandering om de verandering en vernieuwing om de vernieuwing zijn beiden leeg en zonder inhoud. Movimento dell’Arte wil een duurzame verandering stimuleren in mensen en de wereld.

VERANDERING door beweging

Bewegen is veranderen en elke verandering een vorm van beweging, telkens ontstaat er iets nieuws. Movimento dell’Arte voelt de nood aan verandering, voelt dat het anders kan. Daarom komen we in beweging, zowel fysiek als mentaal.

Werkwijze

Via een aanbod van coaching, trainingen, workshops, theatervoorstellingen en animatie komen we in contact met mensen. Elk contact kent een eigen aanpak en resultaat. Meer informatie over onze werkwijze vindt  u bij elk onderdeel.

Raadpleeg onze FAQ of
contacteer ons voor meer informatie
of een programma op maat.