H-onderwijs01-01

ONDERWIJS


Movimento dell’Arte brengt mensen samen die geloven dat het anders kan en stelt zich als doel om samen en organisch in beweging te komen en een duurzame verandering te stimuleren.

Onderwijs: permanent in beweging en wederzijds gelinkt met sociale en maatschappelijke veranderingen.
Kijken, spelen, beleven of bespreken.
Wij stimuleren jonge en minder jonge mensen om hun talent te ontwikkelen.

H-toneel19-01

Op zoek naar een workshop voor je klas? Wil je actief met cultuur op school aan de slag? Actief kennismaken met dans en theater. Creëren en experimenteren, nieuwe talenten en interesses ontdekken en vaardigheden zoals samenwerken, communiceren, … verder ontwikkelen. Van één workshop tot langlopende projecten, cultuureducatie werkt voor iedereen.

overzicht workshops muzische vorming>

H-art19-01

Een leven lang leren. Wij gebruiken onze ervaring om nascholing te bieden voor zowel leerkrachten als directieleden. Van persoonlijke ontwikkeling en meer zelfinzicht tot de ontwikkeling van het eigen muzische talent en theater als middel om vakoverschrijdend te werken.

overzicht vorming & nascholing>

H-art12-02

Elk kind heeft recht op cultuur. Daarom ontwikkelen wij een educatief theater aanbod. Schoolvoorstellingen rond relevante thema’s, gericht op kinderen en jongeren en met de nodige didactische achtergrond.
Deze voorstellingen kunnen plaatsvinden op uw school of in een cultureel centrum in uw buurt.

overzicht voorstellingen >

H-art14-01

Niet gevonden wat je zocht? Ben je op zoek naar een aanbod op maat? Heeft onze aanpak je op ideeën gebracht? Wil je mogelijkheden combineren of buiten de lijnen kleuren?
Contacteer ons voor een gesprek en samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

overzicht op maat >

Raadpleeg onze FAQ of
contacteer ons voor meer informatie
of een programma op maat.